Ons bedrijf

Wij zijn een Plus Automobielbedrijf in een klein dorpje naast Spijkenisse onder de rook van Rotterdam. Wat houdt dat Plus precies in ? Plus betekent in ons geval een klein bedrijf met heel veel vakkennis en samenwerkingsverbanden, waardoor er op automotive gebied eigenlijk niets is wat we niet kunnen….

Eigenaar, Ed Roubos, heeft al zo’n 20 jaar ervaring in de automobielbranche; ervaring in im-en export, het kentekenen van auto’s uit het buitenland, schade- taxatie en reparatie(tevens budget schadeherstel, waarbij op verzoek van klant gewerkt kan worden met imitatie of gebruikte delen, restyle – uitdeuken zonder spuiten -, spotrepairs –het deels spuiten van grotere oppervlakken-, etc.) Dit betekent ook dat u als klant bij een verhaalbare schade geld kunt overhouden! Verder is hij nog steeds werkzaam als free-lance schade-expert en klassiekertaxateur bij expertisebureau Nederlof & Partner.

Wij werken ook heel nauw samen met Autospecialist P.Luksen gevestigd in een aangrenzend pand, die in een volledig uitgeruste werkplaats alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en reparaties kan verrichten: van APK-keuring tot volledige motorrevisies. Hij beschikt ook over de modernste uitleesapparatuur voor alle merken en heeft in 1996 zelfs de National Technicians Skill Contest gewonnen ! Verder hebben we ook nog een electronicaspecialist beschikbaar voor de ingewikkelde electronica problemen. U ziet, kennis genoeg voorhanden.


Wat betekent dit voor u?

Doordat we een klein bedrijf zijn kunnen we de kosten laag houden en de prijzen scherp, maar door de samenwerkingsverbanden kunnen we garantie verlenen (indien gewenst) of een scherpe “Zo Meeneemprijs” en u op alle gebied adviseren. Tevens kunt u bij ons alles inruilen van auto's, motorfietsen tot boten aan toe.. 

Hopelijk tot ziens en de koffie staat altijd klaar!